El festival Píndoles ja prepara la cinquena edició

El Castell de Montjuïc acollirà el festival de microteatre

ELISENDA ROVIRA POBLET

El festival de “teatre breu en espais vius” Píndoles se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de juny. Per segona vegada, el festival de microteatre amb més estrenes de Catalunya se celebrarà al Castell de Montjuïc.

La programació està configurada a partir de dues convocatòries. La primera recull textos inèdits i la segona, peces de diferents disciplines com la música i la dansa amb l’únic requisit que la durada sigui de 15 minuts. Com si et tingués al costat, Vete a aprender a África o Quan cau són alguns dels títols que podrem veure aquest juny. A més, les obres han d’estar pensades per un màxim de tres actors.

Aquest format teatral té un públic limitat de 20 espectadors. AITOR RODERO

Els textos es presenten de manera anònima per fomentar la igualtat d’oportunitats entre tots els participants. Una comissió farà la selecció de les 18 obres que s’estrenaran en aquesta cinquena edició. L’edició d’enguany comptarà amb els directors i dramaturgs Marc Rosich, Jacobo Julio Roger i Roger Ribó.

Les 4 millors obres del concurs formaran part de la Gira, que escamparà les pinzellades de dramatúrgia per diferents sales de Barcelona.

En l’edició anterior, Píndoles va consolidar-se amb el canvi i l’ampliació de l’indret. En els seus orígens, l’Alberg Verge de Montserrat -Vallcarca- en va ser la seu durant 3 anys. Els espais de Montjuïc van deixar com a guanyadores les obres El duel, Alex Barti, Ambulantis i Aquest sol, hi és per a tots? i ja estan preparats per rebre les obres inèdites d’aquesta propera edició.

@pindolesfest

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s