Al microteatre de ElRavalÉsTeatre, taquilla solidària amb el Banc dels Aliments

Les entrades a les obres del Centre Cívic Drassanes es paguen amb aliments de llarga durada 

ELISENDA ROVIRA POBLET

El silencio de Mónica, sota la direcció de Noelia Balbo, és la primera obra de les 4 sessions de microteatre que s’interpretaran al centre Cívic Drassanes. El cicle de teatre va començar el 27 d’abril i acabarà l’1 de juny. En aquesta edició, s’inicia una col·laboració amb la fundació Banc dels Aliments i té com a objectiu la distribució d’aliments entre la població més necessitada. Els assistents poden gaudir d’una sessió de teatre pel preu d’una ampolla d’oli o una llauna de conserves.  

A l’esquerra, les dues caixes de menjar solidari que es van recollir amb El silencio de Mónica. A la dreta, l’espectadora vestida de vermell fent de terapeuta de l’Elias i la Mónica, que s’ho mira i no diu res.

“Querer o no querer a nadie no es motivo para separarse”. La Carla vol acabar la relació amb la seva parella, l’Elias, i no li queda més solució que portar-lo a una teràpia col·lectiva de parella. Els espectadors es converteixen, sense saber-ho, en els participants de la teràpia. La terapeuta, Mónica, una persona més del públic. Un personatge de l’obra que, tot i veure el que succeeix en escena, no parla en tota la sessió. Una de les característiques de microteatre és la interacció i la participació del públic en l’obra.  

Breu, intensa i propera, l’obra de l’autor Nelson Valente i interpretada per Delfina Lanzani -Carla-, Matias Fraile Ávalos -Elias- i Elisabeth Bonjour -mare de l’Elias- té una durada 15 minuts. Un moment per seure i contemplar com entenem l’amor en els temps que corren. El silencio de Mónica van ser un quart d’hora d’humor del vespre d’un dijous al Raval de Barcelona. 

més microteatre al cicle

Entre les 30 obres que ofereix el cicle ElRavalÉsTeatre, s’oferiran tres sessions més de microteatre.  

Cicle de teatre del Centre Cívic Drassanes.
Coneix tota l’oferta cultural del cicle ElRavalÉsTeatre 2019.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s