El feminisme, protagonista a la cinquena edició del Festival Píndoles

“Longing for #1” i “La Noia de la Benzinera”, les dues obres convidades al Festival, tenen un 100% de repartiment femení

MARC SEGUÉS CODINA

A banda de la presentació del cartell i altres característiques de la cinquena edició del Festival, avançades per Un Quart de Teatre, Píndoles acaba de revel·lar les dues obres convidades enguany. “La noia de la Benzinera” i “Longing for the #1” tenen un denominador comú que marca la intenció del Festival: estan representades només per dones.

Longing for the #1“és una mescla entre dansa i micro creada per Gulia Spattini. L’obra ens narra una història d’un amor inacabat, una investigació sobre la soledat, la força i la poesia. Es va presentar al públic a la 2ª edició del Festival di microteatro Bonsai a Ferrara. Festival Píndoles és un dels coorganitzadors d’aquest Festival juntament amb Ferrara Off Teatro i l’Ajuntament de la mateixa ciutat .

“La noia de la Benzinera” és una obra inspirada en un judici “tristament” mediàtic que va provocar que totes les dones sortissin al carrer transformant la ràbia i la importència contra la justícia patriarcal. Està escrita i dirigida per Aina de Cos i interpretada per Neus Cortès i Lucía Sánchez Cervera. Va ser guanyadora del Premi de Dramatúrgia del Teatre de Butxaca de Ciutadella (Menorca) 2018.

A l’esquerra, Gulia Spattini. A la dreta Neus Cortès i Lucía Sánchez Cervera.

A les 7 de la tarda del 22 de maig, el Festival Píndoles fa la presentació oficial a la Casa Elizalde de totes les novetats d’enguany. L’organizació revel·la que “encara queda alguna sorpresa important per arribar”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s